Spider Engineering BV | E info@spiderengineering.nl

Spider Engineering B.V. is specialist in installatie-, energie- en infratechniek (ondergrondse infrastructuur). Onze medewerkers in elektrotechniek en werktuigbouwkunde werken aan vele verschillende opdrachten. Vele verschillende technieken zijn momenteel sterk in ontwikkeling met innovaties waar in de toekomst veel van verwacht wordt. Spider Engineering B.V. verricht in opdracht van o.a. nutsbedrijven, advies-, ingenieursbureaus alle fases van een project. Van de initiatief- en ontwerp- tot en met de realisatie en nazorgfase.

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen, neemt u dan contact met ons op.
Naast projecten op kantoor is Spider Engineering B.V. ook actief op het gebied van detacheren van ervaren technici op verschillende niveaus. De medewerkers zijn onder andere werkzaam in de elektro, werktuigbouw,onder- en bovengrondse infra en civiele techniek.

Spider Engineering B.V. is een professionele organisatie die haar gedetacheerde medewerkers optimaal begeleid en ondersteund. Onze vakkennis en kwaliteit van dienstverlening zorgt ervoor dat de mensen als een spin in het web kunnen functioneren bij de opdrachtgever. Onze medewerkers zijn deskundig in hun vakgebied, hebben een hands-on mentaliteit en gaan altijd discreet en integer met uw bedrijfsinformatie om.
Spider Engineering B.V. is een ingenieursbureau met specialisten in de installatie-, energie- en infratechniek.
Direct contact met opdrachtgevers zorgt voor duidelijke communicatie. Heldere en open communicatie in vakjargon tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Hier staat Spider Engineering B.V. dan ook voor.

Een project uitvoeren is een goede samenwerking op de inhoud en tussen mensen. Spider Engineering B.V. is een sterk kwalitatief en hoogwaardige dienstverlener.
Wilt u meer weten over Spider Engineering? Vul dan onderstaand contactformulier in.
Naam
Bedrijf
Telefoon
E-mail
Wil graag meer informatie over: